Aprašymas
Mūsų organizme yra 400 rūšių naudingų ir potencialiai žalingų bakterijų. Natūralūs mikroorganizmai, vadinami laktobakterijomis (pieno rūgšties bakterijomis), gyvena mūsų virškinamajame trakte, kur padeda išlaikyti natūralią pusiausvyrą, maistinių medžiagų įsisavinimą, organizmo atsparumą infekcijoms, žarnyno komfortą. Šios bakterijos pieno rūgšties gamybai naudoja laktozę, kuriai kai kurie žmonės gali būti alergiški.
Fermentuotuose (raugintuose) pieno produktuose yra mažiau laktozės, nes pieno rūgšties bakterijos gamina fermentus, kurie skaldo laktozę. Šios naudingos pieno rūgšties bakterijos taip pat skatina vitaminų B ir K gamybą bei apsaugo nuo nepageidaujamų mikroorganizmų atsiradimo.
Normalų pieno rūgšties bakterijų lygį gali sugriauti tokie faktoriai, kaip netinkama mityba, ligos, viduriavimas ir antibiotikai.
- Gaminamas iš neperdirbtų maisto produktų. Sudėtyje yra naudingųjų bakterijų, gaunamų iš fermentuoto pieno kultūrų.
- Platus spektras. Sudėtyje yra penkių skirtingų rūšių laktobakterijų: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbruecki bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium animalis ir Streptococcus thermophilus.
- Koncentruotas. Sudėtyje esantis naudingųjų bakterijų kiekis atitinka jų kiekį keliose jogurto ar acidofilinio pieno porcijose.
- Ypatingas pasisavinimas. Nuostabiai sukurta „Gel-Gard Enteric “ apsaugos sistema garantuoja, kad skrandžio rūgštis nepaveiks gyvų mikrobakterijų, ir žarnyną pasieks maksimalus jų kiekis, kad pasiekti kuo geriausią įsisavinimą.